Budapest III.kerület-Konténer rendelés 

Üdvözlünk a Budapest III. kerület Konténer Rendelés oldalán!

 Cégünk évek óta áll a helyi lakosság és vállalkozások szolgálatában, biztosítva a professzionális és hatékony hulladékkezelési megoldásokat.

Szolgáltatásaink

 • Konténer Bérlés: Rugalmas és széles választékban kínáljuk konténerjeinket, hogy minden ügyfelünk megtalálhassa az igényeinek legmegfelelőbbet.

 • Sittszállítás: Professzionális sittszállítási szolgáltatásunk segítségével könnyedén megszabadulhat építkezése, felújítása vagy kertrendezése során keletkező felesleges hulladéktól.

 • Vegyeshulladék Szállítás: Környezetbarát megközelítéssel és modern felszerelésekkel vállaljuk a vegyeshulladék elszállítását, biztosítva, hogy azok megfelelően és biztonságosan kerüljenek kezelve.

Miért minket válassz?

 • Tapasztalt és megbízható szolgáltató vagyunk, akik mindig az ügyfél elégedettségét helyezik előtérbe.
 • Rugalmas és gyors megoldásokat kínálunk minden igényre, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a szolgáltatás igénybevétele.
 • Teljes körű és hatékony hulladékkezelési megoldásokat nyújtunk, segítve a környezettudatos és tiszta környezet kialakításában.

A III. kerület hegyes-dombos területen fekszik, egyedülálló módon közel a belvároshoz, így könnyen az ország egyik legelőkelőbb lakóövezetévé nőtte ki magát.

Konténeres hulladékszállítási szolgáltatásaink segítségével könnyedén és hatékonyan szabadulhat meg felesleges építési, bontási vagy egyéb hulladéktól.

A Rózsadomb, Pasarét, Törökvész, Vérhalom és Kurucles részein elérhető szolgáltatásaink a kerület két jól elkülöníthető részéhez is könnyen eljuttatják Önt.

Fedezze fel a III. kerületben elérhető konténeres hulladékszállítási megoldásainkat, és tegye még kényelmesebbé a hulladékkezelést!

Konténerek bérlése: Rugalmas és széles választékban kínálunk konténereket minden igényhez és projekthez, hogy  mindig legyen megfelelő méretű és típusú konténer a hulladékgyűjtéshez.

Professzionális szállítás: Tapasztalt és megbízható csapatunk gondoskodik arról, hogy a konténerek időben és biztonságosan kerüljenek átadásra és elszállításra, így nem kell aggódni a hulladékkezelés miatt.

Környezettudatosság: Cégünk elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért minden hulladékot környezetbarát módon kezelünk és újrahasznosításra irányítunk, így közösen gondoskodhatunk a fenntartható jövőről.

Kapcsolat

Ha további információra van szükséged szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy szeretnél konténert rendelni, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre. Vagy rendeld meg ONLINE ➡️

Elérhetőségünk:

 • Cím: Budapest III. kerület
 • Telefonszám: +36 20 397 3411
 • Email: info@kontenerkommando.hu

Bízunk benne, hogy hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetünk!

Budapest III.kerület-Konténer rendelés

Árak

további árakért lapozz ➡️

Konténer rendelése telefonon

Konténer megrendelése online

Kérjük, add meg adataid és rendelésed emailben visszaigazoljuk

GYIK 

Gyakran Ismételt Kérdések a Konténeres Hulladékszállításhoz, Konténer rendeléshez

1. Milyen típusú hulladékot szállítotok konténerekben?

 • Számos típusú hulladékot szállítunk, ideértve a sittet, építési-bontási hulladékot, vegyes hulladékot, lomtalanítási hulladékot, veszélyes hulladékot és még sok mást. Részletes információkért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

2. Milyen méretű konténereket kínáltok?

 • Kínálatunkban számos méretű konténer található, például 3, 4, 5, 6, 8 és 10 köbméteresek. Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal további részletekért és az igényeidhez legjobban illeszkedő méret kiválasztásához.

3. Hogyan történik a konténer rendelése és szállítása?

 • A konténer rendelése egyszerű és gyors folyamat. Weboldalunkon megrendelheted űrlap kitöltésével, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat, és segítünk  az igényeidhez legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. A szállításról részletes információkat kapsz a rendelés leadásakor.

4. Mennyi ideig tarthat az, amíg a konténer a helyszínre ér?

 • A konténer szállítási ideje változhat attól függően, hogy milyen forgalmas időszakban van. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kiszállítani a konténert a megrendeléskor egyeztetett napon és időintervallumon belül..

5. Milyen díjakat kell fizetnem a konténeres szolgáltatásért?

 • A díjak változhatnak a konténer méretétől és típusától függően, valamint attól, hogy milyen távolságra kell szállítani a konténert. Weboldalunkon mindig igyekszünk az aktuális árakat feltüntetni, ezeket a szolgáltatási területünkhöz tartozó településnevek alatt megtalálod.

6. Hogyan tudom a konténer bérlés árát fizetni?

A konténer bérlés árát többféleképpen is fizetheted. Készpénzzel a sofőrnél az üres konténer kihelyezésekor, utalás díjbekérőre kihelyezés napjáig utalandó, illetve bankkártyával is fizethetsz. Fontos megjegyezni, hogy bankkártyás fizetés nem mindenhol áll rendelkezésre.

7. Mennyi hulladékot pakolhatok a konténerbe?

 • A konténerek legfelső pereméig pakolhatsz hulladékot, az adja ki az igényelt konténer űrtartalmát. Ha túlpakolnád 1m3-el a konténert, mert már csak annyi hulladékod maradt, nem gond, ezt még biztonságosan elszállíthatjuk, és a különbözetet a sofőrnél fizetheted.

8. Mennyi ideig állhat nálam a konténer?

 • Az alapdíjba maximum 3-5 nap állásidő van meghatározva.

9. Mennyit kell fizetnem, ha tovább szeretném, hogy nálam legyen a konténer?

 • Ha csak egy konténerről beszélünk, akkor a 6. naptól 1000 Ft/napi díjat számolunk fel a kint állásért. Ha egy projekt van folyamatban, akkor nincs külön napi díj.

10. Tudjátok cserélni is a konténert, ha szükség lenne még elszállításra?

 • Természetesen, akár még aznap le tudjuk cserélni a kapacitásunk függvényében, de másnap már biztosan.

11. Be tudjátok hozni az udvaromba is a megrendelt konténert?

 • Amennyiben a kapud mérete legalább 3 méter széles, és az utca sem túl szűk ahhoz, hogy a teherautó rá tudjon biztonságosan fordulni, akkor igen. Fontos azonban számolni azzal, hogy ha lelógó vezeték, vagy belógó faág zavarja a beállást, valamint ha térkövezett az udvar, nem süllyedhet-e meg a több tonnás teherautó.

12. Mit nem szabad a konténerrel tenni?

 1. Tűzet gyújtani: Tilos bármilyen tüzet gyújtani vagy égetni a konténerben. Ez nem csak veszélyes lehet, de számos helyi rendelettel is ellentétes.

 2. Elmozdítani a helyéről: A konténert a kihelyezett helyén kell hagyni. Bármilyen próbálkozás a konténer elmozdítására vagy eltolására veszélyes lehet, és kárt okozhat a környezetben vagy a tulajdonban.

 3. Veszélyes anyagokat elhelyezni benne: Veszélyes hulladékok, például vegyszerek, festékek, olajok vagy azbeszt nem helyezhetők el a konténerben a nem veszélyes hulladékok keverésével, mivel ezek környezeti károkat okozhatnak és veszélyesek az emberek egészségére.

Konténer méretek

Lépj velünk kapcsolatba

Konténer Kommandó


+3620 397 3411

info@kontenerkommando.hu

@kontenerkommando