KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK


A Konténer Kommandó célja, hogy a hulladékkezelés minden aspektusát a lehető legkényelmesebbé és gördülékenyebbé tegye ügyfeleink számára. Kényelmi szolgáltatásaink kifejezetten azokra a helyzetekre lettek kialakítva, amikor a hagyományos konténeres hulladékszállítás nem elegendő. Ismerd meg a kényelmi szolgáltatásainkat, amelyekkel megkönnyítjük a munkádat!

1. Helyszíni távollét esetén

Nem tudsz a helyszínen lenni a konténer érkezésekor? Semmi gond! Sofőrjeink az általad kijelölt helyre teszik le a konténert, vagy telefonon keresztül navigálhatod őket, hogy pontosan hova szeretnéd. Ebben az esetben díjbekérőre tudsz utalással fizetni, és a konténer letételekor, valamint elszállításakor is küldünk egy-egy SMS-t, hogy értesítsünk a műveletek megtörténtéről.

2. Időpontválasztási lehetőség

Szeretnéd pontosan megtervezni a napodat? Választhatsz egy 2 órás intervallumot 8:00 és 17:00 óra között, amikor a konténer érkezésére számíthatsz. Így biztosan akkor érkezik, amikor a legmegfelelőbb számodra.

3. Sürgősségi díj

Ha sürgős segítségre van szükséged, a sürgősségi díjunkkal elsőbbséget biztosítunk neked. Legyen szó akár aznapra szóló igényről, vagy egyéb sürgős helyzetről, mi rugalmasan kezeljük a kéréseidet.

4. Aznapi kiszállítás és elszállítás

Ha most azonnal szükséged van egy konténerre, vagy ha a megtöltött konténert még aznap el kell szállítanunk, az aznapi kiszállítás és elszállítás szolgáltatásunkat neked találtuk ki. Gyors és hatékony megoldást kínálunk a legváratlanabb helyzetekre is.

5. Pakolási díj kézi/gépi

Nem szeretnél a pakolással foglalkozni? Vállaljuk a kézi vagy gépi pakolást is. Tapasztalt csapatunk gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát, hogy neked ezzel se kelljen bajlódnod.

Ha bármilyen kérdésed van kényelmi szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy szeretnél többet megtudni, kérjük, lépj velünk kapcsolatba:

  • Telefon:

  • Email: info@kontenerkommando.hu

A Konténer Kommandó csapata mindig rendelkezésedre áll, hogy segítsen a legkényelmesebb megoldásokkal!