Konténer rendelés Biatorbágy

Üdvözlünk a Biatorbágy konténer rendelés oldalán! 

Ha te is építkezés előtt állsz, épületbontási projekten dolgozol, vagy csak egyszerűen rendet szeretnél tenni a kertedben, akkor jó helyen jársz. Cégünk széles körű szolgáltatást kínál a konténer bérlés terén, biztosítva, hogy a te hulladékkezelési igényeidet hatékonyan és professzionálisan el tudjuk látni.

Kínálatunkban megtalálhatod a legkülönfélébb konténereket, ideértve a sittes konténereket is, amelyek ideálisak építkezések és bontási munkák során keletkező hulladék gyűjtésére. Emellett vállaljuk gépi földmunka és konténeres sittszállítás szolgáltatásokat is, hogy teljes körű megoldást nyújthassunk neked.

Bízz meg bennünket a feladattal, és válaszd a Konténer Kommandó szolgáltatásait! Professzionális csapatunk és széleskörű tapasztalatunk garanciát jelent arra, hogy a hulladékkezelés terén mindig jó kezekben leszel. Vállaljuk a szállítást és a konténer elhelyezését Biatorbágy, Sóskút, Pusztazámor, Herceghalom, Etyek településeken.

Konténer rendelés Biatorbágy

Szeretnéd leegyszerűsíteni az építkezés vagy a nagytakarítás folyamatát Biatorbágyon? Ne keress tovább! A Konténer Kommandó készen áll, hogy segítsen. Hívj minket és kihelyezzük a  legmegfelelőbb konténert a munkádhoz!

Konténeres sittszállítás Biatorbágy

A nagyobb munkákhoz vagy építkezésekhez gyakran szükség van sittszállításra. Ha Biatorbágyon vagy környékén keresel ilyen szolgáltatást, akkor bízd ránk! Gyorsan és hatékonyan szállítjuk el a sittet, hogy neked már csak a munkára kelljen koncentrálnod.

Építési hulladék szállítása Biatorbágy

Építkezel Biatorbágyon? Akkor szükséged lehet egy megfelelő konténerre az építési hulladék szállításához. Ne aggódj, mi gondoskodunk róla! Kérj tőlünk egy ajánlatot, és garantáljuk, hogy megtalálod a legmegfelelőbb konténert az építési hulladékodhoz!

Biatorbágy-Konténer rendelés

Árak

további árakért lapozz ➡️

HÍVJ MOST!

VAGY RENDELD MEG ONLINE

Konténer megrendelése

Kérjük, add meg adataid és rendelésed emailben visszaigazoljuk

GYIK 

Gyakran Ismételt Kérdések a Konténeres Hulladékszállításhoz, Konténer rendeléshez

1. Milyen típusú hulladékot szállítotok konténerekben?

 • Számos típusú hulladékot szállítunk, ideértve a sittet, építési-bontási hulladékot, vegyes hulladékot, lomtalanítási hulladékot, veszélyes hulladékot és még sok mást. Részletes információkért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

2. Milyen méretű konténereket kínáltok?

 • Kínálatunkban számos méretű konténer található, például 3, 4, 5, 6, 8 és 10 köbméteresek. Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal további részletekért és az igényeidhez legjobban illeszkedő méret kiválasztásához.

3. Hogyan történik a konténer rendelése és szállítása?

 • A konténer rendelése egyszerű és gyors folyamat. Weboldalunkon megrendelheted űrlap kitöltésével, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat, és segítünk  az igényeidhez legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. A szállításról részletes információkat kapsz a rendelés leadásakor.

4. Mennyi ideig tarthat az, amíg a konténer a helyszínre ér?

 • A konténer szállítási ideje változhat attól függően, hogy milyen forgalmas időszakban van. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kiszállítani a konténert a megrendeléskor egyeztetett napon és időintervallumon belül..

5. Milyen díjakat kell fizetnem a konténeres szolgáltatásért?

 • A díjak változhatnak a konténer méretétől és típusától függően, valamint attól, hogy milyen távolságra kell szállítani a konténert. Weboldalunkon mindig igyekszünk az aktuális árakat feltüntetni, ezeket a szolgáltatási területünkhöz tartozó településnevek alatt megtalálod.

6. Hogyan tudom a konténer bérlés árát fizetni?

A konténer bérlés árát többféleképpen is fizetheted. Készpénzzel a sofőrnél az üres konténer kihelyezésekor, utalás díjbekérőre kihelyezés napjáig utalandó, illetve bankkártyával is fizethetsz. Fontos megjegyezni, hogy bankkártyás fizetés nem mindenhol áll rendelkezésre.

7. Mennyi hulladékot pakolhatok a konténerbe?

 • A konténerek legfelső pereméig pakolhatsz hulladékot, az adja ki az igényelt konténer űrtartalmát. Ha túlpakolnád 1m3-el a konténert, mert már csak annyi hulladékod maradt, nem gond, ezt még biztonságosan elszállíthatjuk, és a különbözetet a sofőrnél fizetheted.

8. Mennyi ideig állhat nálam a konténer?

 • Az alapdíjba maximum 3-5 nap állásidő van meghatározva.

9. Mennyit kell fizetnem, ha tovább szeretném, hogy nálam legyen a konténer?

 • Ha csak egy konténerről beszélünk, akkor a 6. naptól 1000 Ft/napi díjat számolunk fel a kint állásért. Ha egy projekt van folyamatban, akkor nincs külön napi díj.

10. Tudjátok cserélni is a konténert, ha szükség lenne még elszállításra?

 • Természetesen, akár még aznap le tudjuk cserélni a kapacitásunk függvényében, de másnap már biztosan.

11. Be tudjátok hozni az udvaromba is a megrendelt konténert?

 • Amennyiben a kapud mérete legalább 3 méter széles, és az utca sem túl szűk ahhoz, hogy a teherautó rá tudjon biztonságosan fordulni, akkor igen. Fontos azonban számolni azzal, hogy ha lelógó vezeték, vagy belógó faág zavarja a beállást, valamint ha térkövezett az udvar, nem süllyedhet-e meg a több tonnás teherautó.

12. Mit nem szabad a konténerrel tenni?

 1. Tűzet gyújtani: Tilos bármilyen tüzet gyújtani vagy égetni a konténerben. Ez nem csak veszélyes lehet, de számos helyi rendelettel is ellentétes.

 2. Elmozdítani a helyéről: A konténert a kihelyezett helyén kell hagyni. Bármilyen próbálkozás a konténer elmozdítására vagy eltolására veszélyes lehet, és kárt okozhat a környezetben vagy a tulajdonban.

 3. Veszélyes anyagokat elhelyezni benne: Veszélyes hulladékok, például vegyszerek, festékek, olajok vagy azbeszt nem helyezhetők el a konténerben a nem veszélyes hulladékok keverésével, mivel ezek környezeti károkat okozhatnak és veszélyesek az emberek egészségére.

Konténer méretek
Konténer méretek

Lépj velünk kapcsolatba

+3620 397 3411

Konténer Kommandó


info@kontenerkommando.hu

@kontenerkommando