Konténer rendelés Alcsútdoboz

Üdvözlünk az Alcsútdoboz konténer rendelés oldalán!

Ha te is építkezés előtt állsz, épületbontási projekten dolgozol, vagy csak egyszerűen rendet szeretnél tenni a kertedben, akkor jó helyen jársz. Cégünk széles körű szolgáltatást kínál a konténer bérlés terén, biztosítva, hogy a te hulladékkezelési igényeidet hatékonyan és professzionálisan el tudjuk látni.

Kínálatunkban megtalálhatod a legkülönfélébb konténereket, ideértve a sittes konténereket is, amelyek ideálisak építkezések és bontási munkák során keletkező hulladék gyűjtésére. Emellett vállaljuk gépi földmunka és konténeres sittszállítás szolgáltatásokat is, hogy teljes körű megoldást nyújthassunk neked.

Bízz meg bennünket a feladattal, és válaszd a Konténer Kommandó szolgáltatásait! Professzionális csapatunk és széleskörű tapasztalatunk garanciát jelent arra, hogy a hulladékkezelés terén mindig jó kezekben leszel. Vállaljuk a szállítást és a konténer elhelyezését Alcsútdoboz, Felcsút, Vál, Tabajd, Vértesacsa területén.

Alcsútdoboz-Konténer rendelés

Árlista

1. Milyen típusú hulladékot szállítotok konténerekben?

 • Számos típusú hulladékot szállítunk, ideértve a sittet, építési-bontási hulladékot, vegyes hulladékot, lomtalanítási hulladékot, veszélyes hulladékot és még sok mást. Részletes információkért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

2. Milyen méretű konténereket kínáltok?

 • Kínálatunkban számos méretű konténer található, például 3, 4, 5, 6, 8 és 10 köbméteresek. Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal további részletekért és az igényeidhez legjobban illeszkedő méret kiválasztásához.

3. Hogyan történik a konténer rendelése és szállítása?

 • A konténer rendelése egyszerű és gyors folyamat. Weboldalunkon megrendelheted űrlap kitöltésével, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat, és segítünk  az igényeidhez legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. A szállításról részletes információkat kapsz a rendelés leadásakor.

4. Mennyi ideig tarthat az, amíg a konténer a helyszínre ér?

 • A konténer szállítási ideje változhat attól függően, hogy milyen forgalmas időszakban van. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kiszállítani a konténert a megrendeléskor egyeztetett napon és időintervallumon belül..

5. Milyen díjakat kell fizetnem a konténeres szolgáltatásért?

 • A díjak változhatnak a konténer méretétől és típusától függően, valamint attól, hogy milyen távolságra kell szállítani a konténert. Weboldalunkon mindig igyekszünk az aktuális árakat feltüntetni, ezeket a szolgáltatási területünkhöz tartozó településnevek alatt megtalálod.

6. Hogyan tudom a konténer bérlés árát fizetni?

A konténer bérlés árát többféleképpen is fizetheted. Készpénzzel a sofőrnél az üres konténer kihelyezésekor, utalás díjbekérőre kihelyezés napjáig utalandó, illetve bankkártyával is fizethetsz. Fontos megjegyezni, hogy bankkártyás fizetés nem mindenhol áll rendelkezésre.

7. Mennyi hulladékot pakolhatok a konténerbe?

 • A konténerek legfelső pereméig pakolhatsz hulladékot, az adja ki az igényelt konténer űrtartalmát. Ha túlpakolnád 1m3-el a konténert, mert már csak annyi hulladékod maradt, nem gond, ezt még biztonságosan elszállíthatjuk, és a különbözetet a sofőrnél fizetheted.

8. Mennyi ideig állhat nálam a konténer?

 • Az alapdíjba maximum 3-5 nap állásidő van meghatározva.

9. Mennyit kell fizetnem, ha tovább szeretném, hogy nálam legyen a konténer?

 • Ha csak egy konténerről beszélünk, akkor a 6. naptól 1000 Ft/napi díjat számolunk fel a kint állásért. Ha egy projekt van folyamatban, akkor nincs külön napi díj.

10. Tudjátok cserélni is a konténert, ha szükség lenne még elszállításra?

 • Természetesen, akár még aznap le tudjuk cserélni a kapacitásunk függvényében, de másnap már biztosan.

11. Be tudjátok hozni az udvaromba is a megrendelt konténert?

 • Amennyiben a kapud mérete legalább 3 méter széles, és az utca sem túl szűk ahhoz, hogy a teherautó rá tudjon biztonságosan fordulni, akkor igen. Fontos azonban számolni azzal, hogy ha lelógó vezeték, vagy belógó faág zavarja a beállást, valamint ha térkövezett az udvar, nem süllyedhet-e meg a több tonnás teherautó.

12. Mit nem szabad a konténerrel tenni?

 1. Tűzet gyújtani: Tilos bármilyen tüzet gyújtani vagy égetni a konténerben. Ez nem csak veszélyes lehet, de számos helyi rendelettel is ellentétes.

 2. Elmozdítani a helyéről: A konténert a kihelyezett helyén kell hagyni. Bármilyen próbálkozás a konténer elmozdítására vagy eltolására veszélyes lehet, és kárt okozhat a környezetben vagy a tulajdonban.

 3. Veszélyes anyagokat elhelyezni benne: Veszélyes hulladékok, például vegyszerek, festékek, olajok vagy azbeszt nem helyezhetők el a konténerben a nem veszélyes hulladékok keverésével, mivel ezek környezeti károkat okozhatnak és veszélyesek az emberek egészségére.

GYIK 

Gyakran Ismételt Kérdések a Konténeres Hulladékszállításhoz, Konténer rendeléshez

Konténer megrendelése online

Kérjük, add meg adataid és rendelésed emailben visszaigazoljuk

"Nagy Projektek Hatékony Kezelése"

Az 8m³-es konténer már egy tágasabb méret, és kiválóan alkalmas nagyobb építési és bontási projektekhez. 

 1. Nagyobb Építkezések: Az 8m³-es konténer megfelelő méret a nagyobb építkezéseken keletkező törmelék, tégla, csempe és egyéb építési hulladék szállítására. Ideális például egy ház teljes felújítása vagy új építése során.

 2. Épületbontás: Ha teljes épületbontást végzel, az 8m³-es konténer elegendő teret biztosít a bontási hulladék gyűjtésére és szállítására.

 3. Nagyobb Tiszta Építési Hulladék Mennyiség: Ha a projekt során nagyobb mennyiségű tiszta építési hulladék keletkezik, az 8m³-es konténer megfelelő lehet fa, gipsz, műanyag, vagy más építőanyagok gyűjtéséhez.

Ez a konténerméret már alkalmasabb a komolyabb projektekhez, ahol a hulladék mennyisége jelentős, és hatékony szállításra van szükség.

Az 3m³-es konténer ideális választás lehet kisebb projektekhez, ha lakóhelyed körül szeretnél rendet tenni. Alkalmas kisebb otthoni felújításoknál keletkező építési hulladék, mint pl. kisebb szobafestési vagy burkolási munkák törmelékének elszállítására.


A 4m³-es konténer tökéletes méret lehet közepes méretű építkezések vagy felújítások során keletkező hulladék kezeléséhez. 

 1. Kisebb Építkezések: Az 4m³-es konténer megfelelő teret biztosít olyan kisebb építkezéseken keletkező hulladék gyűjtéséhez, ahol nem szükséges nagy konténer.

 2. Bontási Munkák: Kisebb épületrészek bontásához vagy belső átalakításokhoz ideális méret, ahol kevesebb bontási hulladék keletkezik.


Az 5m³-es konténer már elég nagy ahhoz, hogy kezelje a kisebb építési munkák hulladékát. 

 1. Építési Törmelék: Az 5m³-es konténer ideális a kisebb építési munkák során keletkező törmelék, tégladarabok, betonmaradványok elszállítására. Legyen szó otthoni felújításról vagy kisebb építkezésről, ez a konténerméret lehetőséget biztosít a tiszta építési hulladék hatékony eltávolítására.

 2. Bontási Hulladék: Ha egy épületet bontasz vagy renoválsz, az 5m³-es konténerrel könnyedén kezelheted a bontási hulladékot, például gipszet, csempét, vagy más építési bontási hulladékot.

 3. Fatermék és Vasszerkezetek: Az építőanyagok mellett az 5m³-es konténer alkalmas fa- és vasszerkezetek, vagy más építőanyagok szállítására is.

Ez a méret kényelmes és hatékony lehet azok számára, akik kisebb építési projekteket végeznek otthonukban vagy kertjükben, és a tiszta építési hulladékot egyszerűen és szakszerűen szeretnék eltávolítani.


A 6m³-es konténer már egy közepes méretű lehetőség azoknak, akik kiterjedtebb építkezéseken vagy felújításokon dolgoznak. 

 1. Közepes Méretű Építkezések: Az 6m³-es konténer ideális megoldás olyan közepes méretű építkezéseken, ahol a keletkező hulladék mennyisége mérsékelt, de azért még mindig szükséges hatékonyan kezelni.

 2. Bontási Munkák: Ha kisebb épületek vagy részek bontását végezted, az 6m³-es konténer elég nagy ahhoz, hogy befogadja a keletkező bontási hulladékot, beleértve a tégla, csempe, és egyéb építési anyagokat.

 3. Tiszta Építési Hulladék: A konténer ideális a tiszta építési hulladék, például fa, gipsz vagy műanyag panelok, szigetelőanyagok elszállítására.

Az 6m³-es konténer továbbra is könnyen manőverezhető, de már elegendő teret kínál a közepes méretű építkezések és felújítások során keletkező hulladék hatékony eltávolításához.


"Nagy Volumenű Projektkezelés"

Az 10m³-es konténer már kifejezetten alkalmas nagy volumenű építkezésekhez és bontásokhoz, ahol jelentős mennyiségű hulladék keletkezik. 

 1. Teljes Ház Felújítása vagy Építése: Az 10m³-es konténer elegendő teret kínál egy teljes ház vagy nagyobb épület felújításakor keletkező építési hulladék gyűjtéséhez.

 2. Nagy Méretű Bontási Projektek: Ha nagyobb épületek bontásába kezdesz, az 10m³-es konténer kényelmesen fogadja a bontási hulladékot.

 3. Üzemi Tiszta Építési Hulladék: A nagyobb méretű konténer ideális megoldás, ha a projekt során tiszta építési hulladék, például fa, fém, vagy egyéb újrahasznosítható anyagok gyűlnek össze.

Az 10m³-es konténer már a nagy projektek hatékony kezelésére tervezett méret, ahol a hulladék mennyisége meghaladja a kisebb konténerek kapacitását,ezáltal költségcsökkentő és hatékony projektkezelést biztosít.

Lépj velünk kapcsolatba

Konténer Kommandó


info@kontenerkommando.hu

@kontenerkommando