Lipótváros-Konténer rendelés 

Üdvözlünk a Budapest V. kerület Lipótváros Konténer Rendelés oldalán! 


Cégünk évek óta áll a helyi lakosság és vállalkozások szolgálatában, biztosítva a professzionális és hatékony hulladékkezelési megoldásokat.

Szolgáltatásaink

Konténer Bérlés

Rugalmas és széles választékban kínáljuk konténerjeinket, hogy minden ügyfelünk megtalálhassa az igényeinek legmegfelelőbbet.

Sittszállítás

Professzionális sittszállítási szolgáltatásunk segítségével könnyedén megszabadulhat építkezése, felújítása vagy kertrendezése során keletkező felesleges hulladéktól.

Vegyeshulladék Szállítás

Környezetbarát megközelítéssel és modern felszerelésekkel vállaljuk a vegyeshulladék elszállítását, biztosítva, hogy azok megfelelően és biztonságosan kerüljenek kezelve.

Miért minket válassz?

 • Tapasztalt és megbízható szolgáltató vagyunk, akik mindig az ügyfél elégedettségét helyezik előtérbe.
 • Rugalmas és gyors megoldásokat kínálunk minden igényre, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a szolgáltatás igénybevétele.
 • Teljes körű és hatékony hulladékkezelési megoldásokat nyújtunk, segítve a környezettudatos és tiszta környezet kialakításában.

Az V. kerület bemutatása

Budapest V. kerülete, a Belváros, a város szíve, ahol a történelmi és kulturális értékek keverednek a modern városi élettel. Szolgáltatásaink célja, hogy a Belváros lakosai és vállalkozásai számára is elérhetővé tegyük a hatékony hulladékkezelési megoldásokat.

Szolgáltatási területeink

Konténeres hulladékszállítási szolgáltatásaink a kerület minden részén elérhetőek, beleértve a legforgalmasabb utcákat és tereket is, mint a Váci utca, Deák Ferenc tér, Szabadság tér és az Erzsébet tér. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy más hulladékkezelési igényről, számíthat ránk.

Fedezze fel a V. kerületben elérhető konténeres hulladékszállítási megoldásainkat, és tegye még kényelmesebbé a hulladékkezelést!

Konténerek bérlése

Rugalmas és széles választékban kínálunk konténereket minden igényhez és projekthez, hogy mindig legyen megfelelő méretű és típusú konténer a hulladékgyűjtéshez.

Professzionális szállítás

Tapasztalt és megbízható csapatunk gondoskodik arról, hogy a konténerek időben és biztonságosan kerüljenek átadásra és elszállításra, így nem kell aggódni a hulladékkezelés miatt.

Környezettudatosság

Cégünk elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért minden hulladékot környezetbarát módon kezelünk és újrahasznosításra irányítunk, így közösen gondoskodhatunk a fenntartható jövőről.

Kapcsolat

Ha további információra van szükséged szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy szeretnél konténert rendelni, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre. Vagy rendeld meg ONLINE ➡️

Elérhetőségünk:

 • Cím: Budapest V. kerület
 • Telefonszám: +36 20 397 3411
 • Email: info@kontenerkommando.hu

Bízunk benne, hogy hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetünk!

Budapest V.kerület-Konténer rendelés Lipótváros

Árak

további árakért lapozz ➡️

Konténer rendelése telefonon

Konténer megrendelése online

Kérjük, add meg adataid és rendelésed emailben visszaigazoljuk

GYIK 

Gyakran Ismételt Kérdések a Konténeres Hulladékszállításhoz, Konténer rendeléshez

1. Milyen típusú hulladékot szállítotok konténerekben?

 • Számos típusú hulladékot szállítunk, ideértve a sittet, építési-bontási hulladékot, vegyes hulladékot, lomtalanítási hulladékot, veszélyes hulladékot és még sok mást. Részletes információkért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

2. Milyen méretű konténereket kínáltok?

 • Kínálatunkban számos méretű konténer található, például 3, 4, 5, 6, 8 és 10 köbméteresek. Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal további részletekért és az igényeidhez legjobban illeszkedő méret kiválasztásához.

3. Hogyan történik a konténer rendelése és szállítása?

 • A konténer rendelése egyszerű és gyors folyamat. Weboldalunkon megrendelheted űrlap kitöltésével, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat, és segítünk  az igényeidhez legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. A szállításról részletes információkat kapsz a rendelés leadásakor.

4. Mennyi ideig tarthat az, amíg a konténer a helyszínre ér?

 • A konténer szállítási ideje változhat attól függően, hogy milyen forgalmas időszakban van. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kiszállítani a konténert a megrendeléskor egyeztetett napon és időintervallumon belül..

5. Milyen díjakat kell fizetnem a konténeres szolgáltatásért?

 • A díjak változhatnak a konténer méretétől és típusától függően, valamint attól, hogy milyen távolságra kell szállítani a konténert. Weboldalunkon mindig igyekszünk az aktuális árakat feltüntetni, ezeket a szolgáltatási területünkhöz tartozó településnevek alatt megtalálod.

6. Hogyan tudom a konténer bérlés árát fizetni?

A konténer bérlés árát többféleképpen is fizetheted. Készpénzzel a sofőrnél az üres konténer kihelyezésekor, utalás díjbekérőre kihelyezés napjáig utalandó, illetve bankkártyával is fizethetsz. Fontos megjegyezni, hogy bankkártyás fizetés nem mindenhol áll rendelkezésre.

7. Mennyi hulladékot pakolhatok a konténerbe?

 • A konténerek legfelső pereméig pakolhatsz hulladékot, az adja ki az igényelt konténer űrtartalmát. Ha túlpakolnád 1m3-el a konténert, mert már csak annyi hulladékod maradt, nem gond, ezt még biztonságosan elszállíthatjuk, és a különbözetet a sofőrnél fizetheted.

8. Mennyi ideig állhat nálam a konténer?

 • Az alapdíjba maximum 3-5 nap állásidő van meghatározva.

9. Mennyit kell fizetnem, ha tovább szeretném, hogy nálam legyen a konténer?

 • Ha csak egy konténerről beszélünk, akkor a 6. naptól 1000 Ft/napi díjat számolunk fel a kint állásért. Ha egy projekt van folyamatban, akkor nincs külön napi díj.

10. Tudjátok cserélni is a konténert, ha szükség lenne még elszállításra?

 • Természetesen, akár még aznap le tudjuk cserélni a kapacitásunk függvényében, de másnap már biztosan.

11. Be tudjátok hozni az udvaromba is a megrendelt konténert?

 • Amennyiben a kapud mérete legalább 3 méter széles, és az utca sem túl szűk ahhoz, hogy a teherautó rá tudjon biztonságosan fordulni, akkor igen. Fontos azonban számolni azzal, hogy ha lelógó vezeték, vagy belógó faág zavarja a beállást, valamint ha térkövezett az udvar, nem süllyedhet-e meg a több tonnás teherautó.

12. Mit nem szabad a konténerrel tenni?

 1. Tűzet gyújtani: Tilos bármilyen tüzet gyújtani vagy égetni a konténerben. Ez nem csak veszélyes lehet, de számos helyi rendelettel is ellentétes.

 2. Elmozdítani a helyéről: A konténert a kihelyezett helyén kell hagyni. Bármilyen próbálkozás a konténer elmozdítására vagy eltolására veszélyes lehet, és kárt okozhat a környezetben vagy a tulajdonban.

 3. Veszélyes anyagokat elhelyezni benne: Veszélyes hulladékok, például vegyszerek, festékek, olajok vagy azbeszt nem helyezhetők el a konténerben a nem veszélyes hulladékok keverésével, mivel ezek környezeti károkat okozhatnak és veszélyesek az emberek egészségére.

Konténer méretek

Lépj velünk kapcsolatba

Konténer Kommandó


+3620 397 3411

info@kontenerkommando.hu

@kontenerkommando