KONTÉNERES HULLADÉKSZÁLLÍTÁS


Üdvözlünk a Konténer Kommandó konténeres hulladékszállítás szolgáltatásának oldalán! Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a hulladék hatékony és környezetbarát elszállításához. Legyen szó építési, bontási törmelékről, vagy vegyes hulladékról, mi biztosítjuk a megfelelő megoldást.

Miért válaszd a Konténer Kommandót?

 • Gyors és megbízható szolgáltatás: Pontosak vagyunk, és mindig tartjuk magunkat a megbeszélt időpontokhoz. Tudjuk, hogy idő pénz, ezért garantáljuk a gyors kiszállítást és elszállítást.
 • Rugalmas méretválaszték: Konténereink különböző méretekben állnak rendelkezésre, így biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő méretet. Legyen szó kisebb háztartási lomtalanításról vagy nagyobb építkezési projektről, nálunk van megoldás.
 • Környezettudatosság: A hulladékot megfelelően kezeljük és a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően szállítjuk el. Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett, és minden tőlünk telhetőt megteszünk a környezet védelme érdekében.
 • Versenyképes árak: Kiváló ár-érték arányt kínálunk, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szolgáltatást kapod a legkedvezőbb áron.
 • Ügyfélközpontúság: Számunkra az ügyfél az első. Képzett csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen és tanácsot adjon.

Szolgáltatásaink

Nem Veszélyes Hulladék szállítása

Építési és bontási törmelék szállítás

Az építkezések és bontások során keletkező hulladék hatékony elszállítása elengedhetetlen. Nagy kapacitású konténereinkkel gyorsan és biztonságosan szállítjuk el a keletkező törmeléket.

Vegyes építési-bontási hulladék szállítás:

Akár építési, akár bontási vegyes hulladékról van szó, mi mindent elszállítunk. Konténereink különböző méretekben állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek. Legyen szó kisebb projektről vagy nagyobb építkezésről, biztosítjuk a megfelelő hulladékkezelési megoldást.

Veszélyes Hulladék elszállítása

-Hulladék Kategóriák-

Sitt / Tiszta Építési-Bontási Törmelék

🚛Tiszta Építési-Bontási / Sittkonténer tartalma:

Föld: Kerti átalakításokhoz, telek előkészítéshez vagy alapozási munkákhoz ideális.

Kő, Beton: Építési törmelék, tégla, beton vagy egyéb szilárd anyagok könnyedén elszállíthatók.

Csempe, Cserép, Kerámia: Felújítási munkáknál keletkezett burkolóanyagokat biztonságosan elszállíthatod.

Vakolat: Az építkezés vagy felújítás során keletkező vakolatot könnyen elhelyezheted a konténerben

Vegyes Építési-Bontási Hulladék

🚛 Vegyes Építési-Bontási konténer tartalma:

Föld: Kerti vagy építési föld, talajmaradványok.

: Építőanyagként felhasználható kőzetek, építőelemek.

Beton: Beton törmelék, építőelemek, beton keverékek.

Csempe, cserép, kerámia: Használt vagy törött csempék, kerámia lapok, WC és fürdőszobai csempék.

Vakolat: Felújítási vagy építési munkálatokból származó vakolatdarabok, gipszkarton hulladék.

Fém: Vas, acél vagy más fém alkatrészek, szerkezetek.

Fa: Fa építőanyagok, bútoralkatrészek, fa tárgyak.

Műanyag: PVC, polietilén, polipropilén vagy más műanyag alkatrészek.

Papír, fólia: Csomagolási anyagok, papír, műanyag fólia.

Üveg: Üveg ablakok, üveg ajtók vagy egyéb üveg alkatrészek.


Veszélyes Hulladékok

Veszélyes hulladékok:

🟥✅ Pala

🟥✅ Bitumenes zsindely

🟥✅ Azbeszt tartalmú anyagok

🟥✅ Olajos rongyok és szűrők

🟥✅ Festékek és lakkok

🟥✅ Vegyi anyagok és oldószerek

🟥✅ Akkumulátorok és elemek

🟥✅ Elektronikai hulladék (például monitorok, régi televíziók) stb...

Hogyan működik?

 1. Kapcsolatfelvétel: Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy online űrlapunkon keresztül. Szívesen segítünk a konténer méretének és típusának kiválasztásában.
 2. Konténer bérlés: Egyeztesd velünk az időpontot, amikor szükséged van a konténerre. Pontosan a megbeszélt időpontban szállítjuk ki a konténert a kívánt helyszínre.
 3. Hulladék elhelyezés: Helyezd el a hulladékot a konténerben az előírásoknak megfelelően. Kollégáink szívesen adnak tanácsot, ha kérdésed lenne.
 4. Elszállítás: Miután megtelt a konténer, hívj minket, és mi gondoskodunk az elszállításáról és a megfelelő hulladékkezelésről.

Kérdéseid vannak? Hívj minket most! 

A rendelésedet  leadhatod kényelmesen telefonon. Ha pedig nincs kedved telefonálni, vagy biztosabbnak találod az írásos megrendelést, számodra létrehoztuk az ONLINE MEGRENDELÉS ŰRLAP-ot, amelyet emailben visszaigazolunk. Ha épületbontáshoz lenne szükséged csapatra, keress minket, és kollégánk ingyenes helyszíni felméréssel adja a legjobb ajánlatunkat.

Rendelkezésedre állunk

Legyen szó bármilyen hulladékszállítási igényről, a Konténer Kommandó csapata készen áll, hogy segítsen. Bízd ránk a nehezét, és élvezd a gyors és hatékony szolgáltatást!

Rendelj konténert tőlünk még ma, és győződj meg róla, hogy miért mi vagyunk a legjobb választás a hulladékszállítás terén!

GYIK 

Gyakran Ismételt Kérdések a Konténeres Hulladékszállításhoz, Konténer rendeléshez

1. Milyen típusú hulladékot szállítotok konténerekben?

 • Számos típusú hulladékot szállítunk, ideértve a sittet, építési-bontási hulladékot, vegyes hulladékot, lomtalanítási hulladékot, veszélyes hulladékot és még sok mást. Részletes információkért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

2. Milyen méretű konténereket kínáltok?

 • Kínálatunkban számos méretű konténer található, például 3, 4, 5, 6, 8 és 10 köbméteresek. Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal további részletekért és az igényeidhez legjobban illeszkedő méret kiválasztásához.

3. Hogyan történik a konténer rendelése és szállítása?

 • A konténer rendelése egyszerű és gyors folyamat. Weboldalunkon megrendelheted űrlap kitöltésével, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat, és segítünk  az igényeidhez legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. A szállításról részletes információkat kapsz a rendelés leadásakor.

4. Mennyi ideig tarthat az, amíg a konténer a helyszínre ér?

 • A konténer szállítási ideje változhat attól függően, hogy milyen forgalmas időszakban van. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kiszállítani a konténert a megrendeléskor egyeztetett napon és időintervallumon belül..

5. Milyen díjakat kell fizetnem a konténeres szolgáltatásért?

 • A díjak változhatnak a konténer méretétől és típusától függően, valamint attól, hogy milyen távolságra kell szállítani a konténert. Weboldalunkon mindig igyekszünk az aktuális árakat feltüntetni, ezeket a szolgáltatási területünkhöz tartozó településnevek alatt megtalálod.

6. Hogyan tudom a konténer bérlés árát fizetni?

A konténer bérlés árát többféleképpen is fizetheted. Készpénzzel a sofőrnél az üres konténer kihelyezésekor, utalás díjbekérőre kihelyezés napjáig utalandó, illetve bankkártyával is fizethetsz. Fontos megjegyezni, hogy bankkártyás fizetés nem mindenhol áll rendelkezésre.

7. Mennyi hulladékot pakolhatok a konténerbe?

 • A konténerek legfelső pereméig pakolhatsz hulladékot, az adja ki az igényelt konténer űrtartalmát. Ha túlpakolnád 1m3-el a konténert, mert már csak annyi hulladékod maradt, nem gond, ezt még biztonságosan elszállíthatjuk, és a különbözetet a sofőrnél fizetheted.

8. Mennyi ideig állhat nálam a konténer?

 • Az alapdíjba maximum 3-5 nap állásidő van meghatározva.

9. Mennyit kell fizetnem, ha tovább szeretném, hogy nálam legyen a konténer?

 • Ha csak egy konténerről beszélünk, akkor a 6. naptól 1000 Ft/napi díjat számolunk fel a kint állásért. Ha egy projekt van folyamatban, akkor nincs külön napi díj.

10. Tudjátok cserélni is a konténert, ha szükség lenne még elszállításra?

 • Természetesen, akár még aznap le tudjuk cserélni a kapacitásunk függvényében, de másnap már biztosan.

11. Be tudjátok hozni az udvaromba is a megrendelt konténert?

 • Amennyiben a kapud mérete legalább 3 méter széles, és az utca sem túl szűk ahhoz, hogy a teherautó rá tudjon biztonságosan fordulni, akkor igen. Fontos azonban számolni azzal, hogy ha lelógó vezeték, vagy belógó faág zavarja a beállást, valamint ha térkövezett az udvar, nem süllyedhet-e meg a több tonnás teherautó.

12. Mit nem szabad a konténerrel tenni?

 1. Tűzet gyújtani: Tilos bármilyen tüzet gyújtani vagy égetni a konténerben. Ez nem csak veszélyes lehet, de számos helyi rendelettel is ellentétes.

 2. Elmozdítani a helyéről: A konténert a kihelyezett helyén kell hagyni. Bármilyen próbálkozás a konténer elmozdítására vagy eltolására veszélyes lehet, és kárt okozhat a környezetben vagy a tulajdonban.

 3. Veszélyes anyagokat elhelyezni benne: Veszélyes hulladékok, például vegyszerek, festékek, olajok vagy azbeszt nem helyezhetők el a konténerben a nem veszélyes hulladékok keverésével, mivel ezek környezeti károkat okozhatnak és veszélyesek az emberek egészségére.

Fotógaléria

Konténer Kommandó - Kapcsolat

Konténer Kommandó - Kapcsolat

Kérdésed van, vagy tanácsra lenne szükséged? Hívható a telefonos ügyfélszolgálatunk a következő számon:

+36 20 397 3411