Meddig maradhat kint a konténer? Rugalmas és hatékony szolgáltatásunk részletei

2024.02.11

Tudjuk, hogy minden projektnek más időszakra van szüksége, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az igényeidhez. De meddig is maradhat kint a konténer a helyszínen? Íme néhány részlet:

1. Alap időtartam: Általánosan 2-3 napra szokták kérni a konténert. A megrendelés pillanatában rögzítjük az elszállítás napját, hogy pontosan tudjuk, mikor kell visszamennünkk érte.

2. Gyors reagálás: Sokan már másnapra kérik az elszállítást, hogy minél gyorsabban le tudják a feladatot. Nálunk nincs probléma ezzel - ha közbejön valami, csak hívj minket, és rugalmasan alkalmazkodunk az új helyzethez.

3. Díjmentes időszak: Ha szükséged van némi többletidőre, ne aggódj! Konténereink 5 napig díjmentesen állnak a helyszínen. Ez idő alatt nem számolunk fel plusz költségeket.

4. Hosszabb tartózkodás: Ha 5 napnál tovább szeretnéd használni a konténert, csak tudasd velünk. Ebben az esetben napi 1000 Ft díjat számolunk fel, hogy további rugalmasságot biztosítsunk neked.

5. Gyors reagálás nagy projektekben: Ha egy házépítési projektben veszünk részt, tudjuk, hogy aznapi jelzésre kell gyorsan reagálnunk, hogy lecseréljük a megtelt konténert. Ebben az esetben is számíthatsz ránk!

Bízd ránk a hulladékkezelést, és élvezd a rugalmasságot és hatékonyságot, amit a Konténer Kommandó nyújt neked!