A Mi Feladatunk és a Te Feladatod egy Konténer Rendelés Során

2023.06.20

Amikor konténert rendelsz, két fő szereplő van a történetben: Te és mi, a Konténer Kommandó csapata. Mindkettőnknek fontos szerepe van abban, hogy a hulladékkezelés gördülékenyen és hatékonyan menjen végbe. De vajon pontosan mi a teendőd és mi a mi feladatunk ebben az egész folyamatban? Hadd magyarázzam el!

Mi a Mi Feladatunk?

  1. Konténer biztosítása: Az első és legfontosabb feladatunk az, hogy biztosítsuk számodra a megfelelő konténert. Tudjuk, hogy minden projekt más, ezért széles választékot kínálunk konténereinkből, hogy megtaláld a számodra legideálisabbat.

  2. Szállítás: Amint kiválasztottad a megfelelő konténert, mi gondoskodunk arról, hogy az időben és a helyszínre érkezzen. A pontos időpontról előre egyeztetünk veled, hogy ne kelljen sokáig várnod.

  3. Hulladék elszállítása: Amikor konténered megtelt, vagy már nincs szükséged rá, mi gondoskodunk a hulladék gyors és környezetbarát elszállításáról. Ez a teendő teljes mértékben a mi feladatunk, így ezzel nem kell foglalkoznod.

Mi a Te Feladatod?

  1. Konténer megrendelése: Első lépésként ki kell választanod a számodra megfelelő konténert, és fel kell venned velünk a kapcsolatot a megrendelés előzetes egyeztetése érdekében. Ezt megteheted telefonon és űrlapon keresztül is.

  2. Hulladék elhelyezése a konténerben: Amikor megkapod a konténert, a te feladatod lesz a hulladék helyes elhelyezése. Fontos, hogy a konténer ne legyen túlzottan túlzsúfolt vagy túlsúlyos, mivel ez problémákat okozhat a szállítás során. Ha a legfelső peremig pakolod, akkor azzal használod ki a kapacitását.

  3. Időbeni visszajelzés: Ha már nincs szükséged a konténerre, kérünk, jelezd felénk, hogy meg tudjuk szervezni a hulladék elszállítását. Az időbeni visszajelzés nagyban segíti munkánkat és megkönnyíti a folyamatot mindkét fél számára. Ha már a rendelés leadásánál meg tudod adni az elszállítás dátumát is akkor azt berögzítjük és adott napon kollégáink elszállítják a megpakolt konténert. 

  4. Megfelelő hely biztosítása a konténer számára: Az ügyfél felelőssége, hogy biztosítsa a megfelelő helyet a konténer biztonságos lerakásához. Ha az utcára kerül kihelyezésre, akkor területfoglalási engedélyt is szükséges lehet intézni, amit a helyi önkormányzatnál lehet megtenni.

  5. Sofőr javaslatai és biztonság: Fontos megjegyezni, hogy ha a sofőr nem látja megfelelőnek a kijelölt helyet a konténer biztonságos mozgatásához, javasolni fog egy megfelelőbb helyet. A sofőr tapasztalata és szakértelme kulcsfontosságú a konténer biztonságos elhelyezése során.

  6. Konténer helyének stabilizálása: A konténer lerakása után kiemelten fontos, hogy ne próbáljuk meg elforgatni vagy elmozdítani a helyéről. Ez biztosítja, hogy az autó biztonságosan fel tudja emelni a  megpakolt konténert a szállításhoz. 

A fentiekben felsorolt pontok betartása és megvalósítása kulcsfontosságú a konténer rendelés során. A biztonságos és hatékony hulladékkezelés érdekében fontos, hogy mind az ügyfél, mind pedig a szállítási szolgáltató megfelelően járjon el és együttműködjön. 

Összességében, a konténer rendelés során mindkét félnek megvannak a saját feladatai és felelősségei. A mi célunk az, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk neked, míg a te feladatod, hogy segíts nekünk abban, hogy ez a folyamat gördülékenyen menjen végbe.Ha bármilyen kérdésed van a konténer rendeléssel vagy a hulladékkezeléssel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot. Mindig szívesen segítünk!

Üdvözlettel, A Konténer Kommandó Csapat